Müşteri Şikayetlerinin Ele Alınması

Kimler katılmalı : Kurumların telefonda hizmet veren müşteri temsilcileri/ danışmanları, ana iş tanımı şikayet çözümü olan ekiplerinde çalışan müşteri temsilcileri/ danışmanları. Neden : Günümüzün artan rekabet ve aynılaşan ürünler Dünyasında müşteri sadakati yaratabilen Müşteri Hizmetleri ayırt edici bir güç haline gelmiştir. Kuruluş ile müşteri arasında kurulan olumlu ilişkileri pazardaki en önemli farklılaşma aracı olabilmektedir. Müşteri Hizmetlerinin olumlu müşteri ilişkileri kurma hedeflerini gerçekleştirmede en etkili ve temel rol Müşteri Temsilcileri çalışanlarına düşmektedir. Bu program kurumların nihai müşterileriyle temas kuran çalışanlarına, bu hedefe hizmet edecek bireysel becerileri kazandırmak amacıyla dizayn edilmiştir.

Eğitimin ön hazırlık çalışmalarında kuruma özgü müşteri şikayetleri konuları, şikayet çağrılarına örnekler, çalışanların şikayet yönetiminde güçlük yaşadığı başlıklar, kurumun şikayet çözüm süreci hakkında kendine has gerçekleri dikkate alınarak eğitim programına uyarlanacaktır.

Program, genel müşteri hizmetleri yaklaşımları esas alınarak müşteri temsilciliği pozisyonundan yönetim kademelerine geçmiş gerçek kişiler tarafından kendi başarı ve başarısızlık örnekleriyle çeşitlendirilerek tasarlanmıştır. Kazanımlar : Kurumun nihai müşterileriyle olumlu ve uzun dönemli ilişki kurulmasını sağlayacak, müşterileri için değer yaratabilen-çözüm üretebilen çalışanlara sahip olması, Müşteri Sadakati, Şikayet yönetiminde etkili- proaktif olabilme, çözüm üretebilme, şikayeti memnuniyete çevirme yetkinliği sergileyerek fark yaratan müşteri temsilcisi/danışmanı olma Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.