Etkili Rapor Yazma Teknikleri

Kimler Katılmalı : Rapor yazmakla görevli her düzeydeki çalışanlar Neden : İletişim günümüzün en değerli becerilerinden biri haline gelmiştir. Teknolojinin hızlı gelişimi ve zamanı verimli kullanamama kaygısı yazılı iletişimi çok daha önemli & değerli hale getirmiştir.

Böyle bir ortamda firmaların performansı hazırlanan raporlarla kilometrelerce uzaktaki bir kişi / kuruluşa gönderilmekte ve sunulmaktadır. Etkili rapor yazma ihtiyaca odaklanmış, etkili, verimli ve sade raporların nasıl hazırlanması gerektiği hakkında kullanışlı ipuçları veren bir eğitimdir. Kazanımlar : Etkili yazma ve profesyonel sunum becerisi kazandırmak, Raporlarda görünümün profesyonel olmasını sağlamak, Kısa zamanda, verimli ve etkili raporlar hazırlayabilmek, Okuyucunun dikkatini çekebilmek, İsteneni, ihtiyaç duyulanı verebilmek Süre : 1 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.