Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim

Kimler Katılmalı : Üst düzey yöneticiler, yönetim kurulu üyeleri, Departman müdürleri, Üst düzey yönetici geliştirme programlarına dahil olan yöneticiler Neden : Giderek derinleşen serbestlik ve küreselleşme, kurumların uluslararası piyasalarda rekabet edebilecek gücü kazanma zorunluluğunu da beraberinde getirmiştir. Değişen çevreye hızla uyum gösterme, şeffaflık, bilgiyi ve kaynakları verimli kullanabilme, müşterilere aktarılan değerin maksimizasyonu gibi Kurumsal Sermaye bileşenleri, yarına kalabilmenin ötesinde, ayakta kalabilmenin ön koşulu olarak karşımızda durmaktadır.

Avrupa Birliğine ve uluslararası pazarlara açılma hedefini gerçekleştirmek istiyorsak; halen halka açık her 10 Türk şirketinden sadece 3’ünde uygulanan Kurumsal Yönetim ilkelerini daha da yaygınlaştırmak zorundayız.

Piyasa kurallarını siz belirleyemiyorsanız; oyunda kalabilmenin tek şartı: Oyunun kurallarını iyi bilmek ve gerektiği gibi uygulamaktır. Kazanımlar : Kurumsal yapılanma (Organizational Structuring)
Kurum Yönetim (Corporate Governance) ilkeleri ve uygulanması
Kurum kültürünün oluşturulması ve korunması
Kurumsal değişimin yönetimi Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.