İngilizce Sözleşme Yönetimi Uygulama Çalıştayı Contract Management Practice Workshop

Kimler Katılmalı : İngilizce sözleşme kontrolü/hazırlığı/müzakeresi yapan ;
Satınalma yöneticileri , uzmanları, Sözleşmeye dayalı satış,proje sözleşmelerinden sorumlu Satış ve Müşteri yöneticileri , yetkilileri, Ticari ve Teknik Sözleşme yönetimi, Tedarikçi yönetimi yetkilileri, yöneticileri, Büyük ve kritik Projelerin yöneticileri Neden : Günümüz Dünyasında artan uluslararası ticari ilişkilerde farklı ülkelerden olan tarafların İngilizce sözleşmeler yapma eğilimi son derece yaygınlaşmıştır. Bu sebeple neredeyse evrensel sözleşme dili olmaya yaklaşan İngilizcenin sözleşme yönetiminde kullanılan ifadelerine hakim olmak fark yaratabilmektedir.

Bu programda sözleşme yönetimi profesyonellerine her tip ticari ve teknik mal ve/veya hizmet alım veya satım sözleşmesine uygulanabilecek İngilizce temel sözleşme maddeleri konusunda pratiklik kazandırılması amaçlanmıştır.

Hukuki tavsiyeler bu programın ana kapsamı olmamakla birlikte ticari sözleşmelerde kullanılan İngilizce ifadelerin anlaşılmasını sağlayacak oranda ele alınmaktadır. Kazanımlar : İngilizce Sözleşme hazırlama ve gelen hazır sözleşmeleri yorumlama ve müzakere etme yetkinliğinin gelişmesi Süre : 3 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.