Dış Ticarette İngilizce Yazışma Uygulamaları

Kimler Katılmalı : Dış ticaret konusunda temel yazışma bilgilerini edinmek isteyen iş sahipleri,dış alım veya dış satım yetkilileri, DIŞ TİCARET UZMANI kariyerine geçmek isteyenler veya yeni geçen bireyler, Temsilcilik alma/verme konusuna ilgi duyanlar.
Dış Ticaret Uzmanlık bilgilerinin aktarımı bu programın konusu içinde değildir, katılımcıların bu konudaki temel bilgi ve işleyişe temel seviyede sahip olmaları programdan azami faydanın sağlanması için gereklidir.
Gerekli Asgari İngilizce seviyesi: Intermediate (orta) Neden : Bu program yurtdışı ile ticari bağlantıların kurulmasını ve yürütülmesini kolaylaştırmak amacıyla İngilizce yazışma kalıpları ve terimleri konusunda örnek metinlerden hareketle uygulama yapmayı hedeflemektedir. Katılımcılar kalıpları değiştirerek geniş bir uygulama alanında yazışma yapma imkanına sahip olacaklardır.

Dış Ticaret Uzmanlık bilgilerinin aktarımı bu programın konusu içinde değildir, katılımcıların bu konudaki temel bilgi ve işleyişe temel seviyede sahip olmaları programdan azami faydanın sağlanması için gereklidir. Kazanımlar : Yazışmalar konusunda tecrübe, esneklik kazanmak, doğru dil kalıplarını ve terimleri kullanmak
Kurum adına prestij yükselişi
Bireyler açısından İngilizce yazışma becerisi DIŞ TİCARET UZMANI bilgilerinin temel tamamlayıcısıdır. Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.