Dış Ticaret Sözleşmelerinin Yönetimi

Kimler Katılmalı : Sözleşmelerden sorumlu Dış Satınalma yöneticileri, kıdemli uzmanları, Sözleşmeye dayalı yurtdışına satışlardan sorumlu Satış ve Müşteri yöneticileri, yetkilileri, Yurtdışı Tedarikçi yönetimi yetkilileri, yöneticileri, Sözleşmeler konusunda pazarlık konusunda yetkili şirket ortakları Neden : Uluslararası ticarette Sözleşme Yönetimi metodolojisi çağdaş işletmelerin tedarikçileriyle ve müşterileriyle kurdukları ilişkileri yönetme şeklidir. Günümüz Dünyasında artan rekabet ancak ticari ve teknik risklerini iyi yöneten işletmelerin fark yaratabileceği bir piyasa ortamı yaratmaktadır.

Bu programla, Dış Ticaret profesyonellerine her tip ticari ve teknik mal ve/veya hizmet alım veya satım sözleşmesine uygulanabilecek sağlam bir bilgi altyapısı kazandırılması amaçlanmaktadır.

Hukuki tavsiyeler bu programın ana kapsamı olmamakla birlikte ticari sözleşmelerde kullanılan tüm hukuki başlıklarla bağlantılar işlenmekte dış ticaret yetkililerinin hukukçuların tavsiyelerini anlayıp kullanabilmesi için temel yaklaşım anlatılmaktadır.
Program , Dünya’da kullanılan temel prensipler esas alınarak Türkiye’deki realiteye uygun olarak tasarlanmıştır ve gerçek şirketler yönetmiş kişilerin tavsiyelerini, başarı ve başarısızlık hikayelerini de içermektedir Kazanımlar : Sözleşmelerin bir yönetim aracı olarak dış ticarette bilinçli olarak kullanımı; ticari ve teknik riskleri yönetebilmek; Sözleşme hazırlama ve gelen hazır sözleşmeleri yorumlama yetkinliğinin gelişmesi ; özellikle tedarikçi sözleşmelerinde başarısızlık veya gecikme gibi temel risklerinin yönetilememesinden doğan zararların önlenmesi Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.