Yaratıcı Satışçılık

Kimler Katılmalı : Satış departmanında görev yapan tüm çalışanlar Neden : Yaratıcı Satışçılık Eğitimi, bu güne kadar klasik yöntemler ile satış yapmaya çalışan Satış Gücünün yeni bir bakış kazanarak, farklı bir yöntem ile satışlarını artırmasıdır.
Özellikle böylesine kriz sonrası atılım günlerinde; firmaların satış gücünü eğitmek ve bu sayede piyasadaki rekabet gücünü, satışları artırmak ve pazardan daha çok pay almaları için.
Yaratıcı Satışçılık yöntemi ile Satış ekipleri, yepyeni bir mal ve hizmeti müşterilerine nasıl tanıtacaklarını, rakip mallar yerine kendi mallarını satabilmelerini, müşteriyi nasıl daha büyük müşteri haline getirebilmeyi, müşteri firma arasındaki ilişkiyi nasıl taze ve yüksek tutabilmeyi, her koşulda şirket prestijini nasıl koruyabileceğini öğrenirler. Kazanımlar : Yaratıcılık, Satış teknikleri, Satışta yaratıcılık, Satış itirazı karşılama, Satış kapatma, Müşteri ile ilişkiler Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.