Entegre Yönetim Sistem

Kimler Katılmalı : Kalite, Çevre ve İSG Yönetim Sistemlerini şirketlerinde entegre şekilde kurmaya başlatacak veya ISO 9001-14001-OHSAS 18001 entegre sistemlerini yeni versiyona göre yeniden düzenleyecek olan her kademe yöneticiler Neden : ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, birbirinden farklı ancak ortak bir sistem ve yönetim prensiplerinde kesişen disiplinlerdir.

Bu sistemlerin birbirinden bağımsız, yinelenen tekrarlarla, işletmelerde hayata geçirilmesi gereksiz dublikasyonlara, zaman kaybına ve yüksek maliyetlere sebep olmaktadır. Oysaki tamamen entegre sorumluluk ve yetkiler ile iki yönetim sisteminin, tek bir sistem paketi haline dönüştürülmesi, zaman, maliyet avantajlarının yanı sıra, merkezi kontrolünü de beraberinde getirmektedir.

Bu eğitim, ISO 9001 Kalite, ISO 14001Çevre ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemlerinin birlikte kurulabilmesi için gerekli yol haritasını sunmak ve standart gereklilikleri konusunda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Kazanımlar : ISO 9001, 14001 ve OHSAS 18001 standart Gereksinimlerine Tam hakimiyet, Katılımcıların Kendi Firmalarına Ait Çevresel Etkilerini ve Risklerini Belirleyebilme Becerisi, Kendi firmaları için geçerli Çevre ve İSİG Mevzuat Yönetmeliklerini Belirleyebilme Becerisi, Kalite, Çevre ve İSİG Performans Ölçümü ve İyileştirme Konusunda Beceri Kazanması, Entegre Sistem Kurulumunu Başlatabilme Becerisi


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.