OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi

Kimler Katılmalı : İSG Yönetim Sistemi kurmakta olan veya mevcut sistemlerini standart gereklerine göre geliştirmek ve düzenlemek için çalışan kuruluşların yöneticileri ve konunun uzmanları Neden : İş sağlığı ve iş güvenliği gerekliliği tüm dünyada, bütün iş sahalarında gündemde olan konulardan biri haline gelmiştir. Bugün birçok ülkede iş sağlığı ve iş güvenliği yönetim sistemi kurmak ve işletmek yasal bir gereklilik olarak karşımıza çıkmaktadır. İşletmelerin yasal gereklilikler çerçevesinde İSİG yönetim sistemini bir araç olarak kullanarak; kaza risklerini ve kayıp günlerini azaltmaları karlılık yolunda odaklanılması geren en önemli konulardır.

Etkin bir iş sağlığı iş güvenliği sistemi işletmenizde risklerin azaltılmasını, rekabet avantajı sağlamanızı, yasalarla uyum içersinde olmanızı ve toplam performansın sürekli iyileştirilmesini sağlayacaktır.

Bu eğitim, OHSAS 18001 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemi gerekliliklerini ve katılımcıların sistemin kuruluşu sırasında ihtiyaç duyacakları teknikleri kapsayacak şekilde yapılandırılmıştır Kazanımlar : Standart Gereksinimlerine Tam Hakimiyet Katılımcıların Kendi Firmalarına Ait Mevzuat Gereksinimlerini Belirleyebilme Kabiliyeti, Katılımcıların Kendi Firmalarına Ait Tehlike ve Risklerini Belirleyebilme Kabiliyeti, OHSAS 18001 İSG Yönetim Sistemini Kurabilme Becerisi Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.