Çalışanlar için Stres Yönetimi

Kimler Katılmalı : Tüm kurum çalışanları. Neden : Günümüzde insan hayatını önemli ölçüde etkileyen stres; çalışan kişilerde verim düşüklüğüne, algılama bozukluklarına, kişiler arası olumsuzluk ve benzeri birçok davranışa yol açmaktadır.

Çalışan kişiyi ve dolayısıyla örgütü olumsuz olarak etkileyen bir olgu olan stresle baş edebilmek için onun tanınması ve baş edebilme yollarının bilinmesi gerekmektedir.

Bu eğitimde bireysel egzersizler ve testlerle bireylerin etkilenme düzeyi tespit edilerek interaktif bir yaklaşım çerçevesinde stresle baş etme ve yaşam koşullarına sağlıklı ve hoşnut bir biçimde uyum stratejileri irdelenecektir. Kazanımlar : Stres karşısında tepkilerimizin farkına varabilmek, Stres kaynaklarını olumlu kullanabilme becerisi kazanabilmek, bireysel olarak stresi arttıran nedenleri görebilmek, Stresle başa çıkma yöntemlerinin yaşama geçirilmesi için, bireysel gelişim planı yapabilmek Süre : 2 gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.