Kurumsal Bazlı Eğitim İhtiyaçlarının Belirlenmesi

Kurumların hedef ve stratejileri doğrultusunda çalışanların sürekli değişen eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, eğitim kaynaklarının en etkin şekilde kullanılması ve eğitim etkinliğinin takip edilerek, eğitimden beklenen faydayı gerçekleştirebilmek için kurumlara destek sağlamak üzere oluşturduğumuz bir hizmettir.
Eğitim İhtiyaç Analizinde;

  • Hedef katılımcılar, program ihtiyaçları, katılımcı karakteristikleri ve kurumsal ihtiyaçlar tespit edilir,
  • Eğitim katılımcısı bilgi/beceri değerlendirme ölçütleri belirlenir,
  • Hedef katılımcılar tarafından yürütülen görevler tespit edilir ve eğitimi takiben beklenecek performans düzeyleri belirlenir
  • Eğitim ile edinilen bilgi/becerinin organizasyon içerisinde hayata geçebilmesi amaçlı kurumsal alt yapıda ve sistemlerde gereken değişim ihtiyaçlar tespit edilir.

Süreç; anketler, birebir çalışan, müşterileri ve yöneticileriyle yapılan görüşmeler, iş sonuçlarının beklentilerle kıyaslanması için yapılan toplantılarla pekiştirilen yöntemler ile firma ve çalışanları için en uygun şekilde oluşturulacak bir dizi analizin yorumlandığı raporlar ile tamamlanmaktadır.


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.