Eğitim Etkinliğinin Ölçümü

EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ YAPMAK (EİA) Tek Yönlü
İşletme çalışanlarının 17 Temel Yetkinlik veya işletmenin kendi belirlemiş olduğu yetkinliklerle ilgili yapılan genel tarama sonucunda desteğe ihtiyacı olan personelin belirlenmesini ve destek konularının içeriğini ortaya koyar. Belirlenecek kişilerden oluşan özel grupların, departmanların veya işletmenin tamamının izlenmesinde kullanılabilir. Analiz, gruplar ve gruplar içerisinde yer alanlar için bireysel raporları içerir.

EĞİTİM İÇERİĞİ HAZIRLAMAK (EKA) Tek Yönlü
Yetkinlik Haritası raporunda belirlenen, desteklenmesi gerekli yetkinliklerin alt grubunda yer alan tutumların irdelenmesi ile destekleme programlarında yer alacak eğitim konularının içeriklerinin belirlenmesini sağlar. Eğitim konularının yoğunluklarına ilişkin bilgi verir. İlgili davranışların raporlanması ile eğitim içerisinde odaklanılacak uygulamaların ve örneklerin yoğunlukları hakkında fikir verir.

EĞİTİME KATILACAK GRUBUN EĞİTİM KONUSUNDAKİ PROFİLİNİ GÖRMEK (EKP) Tek Yönlü
Katılımcı grubunun eğitimde verilmesi istenen davranışlar konusundaki genel durumunu raporlar. Raporun eğitimciyle paylaşılması eğitimin zamanlamasının yapılmasına, eğitim içerisinde yer alacak örneklerin yoğunluğunun ayarlanmasına ve eğitim içi uygulamalardaki gruplamaların yapılmasında yardımcı olur.

EĞİTİM ETKİLİLİĞİNİ ÖLÇMEK (EEA) Çift Yönlü
Desteklenmesine karar verilen kişiler için, destekleme programı hazırlanan eğitimlerin taahhüt ettikleri davranışsal değişiklikler için eğitim öncesinde ön-test, eğitim alındıktan 10-12 hafta sonra son test uygulaması ile eğitimin odaklandığı davranışların değişimini raporlar.

ÖZEL AMAÇLI GRUPLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ (SGA) Tek Yönlü
İşletmede izlenmesi istenilen özel oluşturulmuş grupların yetkinlik bazlı performanslarının izlenmesi ve tekrarlı taramalarla gelişimleri konusunda bilgi edinilmesini sağlar. Yetenek Havuzu(Talent Pool) organizasyonlarında belirlenen yetkinliklerde grubun ve bireylerin durumların izlenmesi ya da yapılacak çalışmalardaki davranış değişikliklerinin gözlenmesinde faydalanılır.

İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.