ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimi

Kimler Katılmalı :

Kurumlarında iş sürekliliği çalışmalarını yürüten yöneticiler veya uzmanlar, iş sürekliliği çalışması yürütecek profesyoneller, kurumlarında risk yönetimi alanında çalışan yöneticiler veya uzmanlar, iş sürekliliği konusunda kariyer planlayan uzmanlar, IT Risk yöneticileri, bilgi güvenliği yöneticileri, iş sürekliliği ekiplerinde yer alan orta ve üst seviye yöneticiler, iş sürekliliği uzmanları

Neden :

İş sürekliliği, bir işletmenin ürün ve servislerini kesinti olayı sonrasında kabul edilebilir seviyede sürdürebilme kapasitesidir. İşletmenin iş süreçlerinin ne kadar kesintiye tahammül edebildiği ve süreçleri ön görülen süre içerisinde tekrar çalışır hale getirmek için neler yapılması gerektiği iş sürekliliği çalışmalarının temelini oluşturmaktadır. Bu eğitimde bir işletmenin ISO22301 standardına uygun İş Sürekliliği Yönetim Sistemi kurabilmesi için gerekli tüm bilgiler ve kavramlar uygulamalı olarak sunulacaktır.
Eğitim süresince İş Etki Analizi, Risk Analizi ve Tatbikat uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Ek olarak ISO22301 kontrollerinin öğrenilmesine yönelik alıştırmalar yapılmaktadır.

Kazanımlar : • BS25999 (ISO22301) standardına uygun iş sürekliliği yönetim sistemi kurabilecek seviyede bilgi sahibi olacaklardır.
• Ayrıca iş sürekliliği temel kavramlarını, BS25999 standartlarını,
• Planla, Uygula, Kontrol et, Önlem al döngüsünü,
• İş sürekliliği yönetim sisteminin kurulması, gerçekleştirilmesi ve işletilmesi, izlenmesi ve gözden geçirilmesi, sürekliliğinin sağlanması ve iyileştirmesi konularını,
• İş sürekliliği yönetimi süreçlerini ve süreç etkinlik kriterlerini,
• İş sürekliliği dokümantasyon gereksinimlerini öğreneceklerdir.

Süre : 3 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.