Kariyerime Başlıyorum

Kimler katılmalı : Kurumsal işletmelerin, özellikle bankaların işe yeni başlamış veya kariyerinin henüz ilk yılını tamamlamamış; müşteri yönetiminden sorumlu danışmanlar, satış yönetici ve uzmanları, operasyon çalışanları, gişe görevlileri. Neden : “Kariyerime başlıyorum” eğitimi büyük kurumların ve özellikle Bankaların yeni işe başlayan çalışanlarının üstlendiği görevle ilgili altyapının hazırlanmasına hizmet eder. Kişi kendi yetkinliğini geliştirirken çatışma noktalarını uzlaşmaya, şikayetleri avantaja çevirmeyi öğrenecektir.

Program Bankacılığa yeni başlayan çalışanların ilk bir yıl içerisinde karşılaşacağı, gereksinim duyacağı davranışsal becerileri kazandırmaya odaklanmıştır.

İş yaşamına yeni başlayan bireylere ilk kariyer yıllarında kullanabilecekleri temel kariyer planlaması ve hedef oluşturma sistematiği aktarılmaktadır. Kazanımlar : Çalışanın uyumunu kolaylaştırma, gelişimini destekleme, performans, yetkinliklerini geliştirme, olaylara, durumlara ve duygulara karşı daha geniş bakış açısı kazandırılması, iş birliğinin artması ile birlikte katılımcılar; büyük kurum kültürüne uyum sağlama sürecinde davranış ve sorumluluklarını tanımlayabilecek, iç ve dış müşteri kavramlarıyla tanışıp, iletişim becerilerini artırabileceklerdir. Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.