Tasarım Hata Türü ve Etkileri Analizi DFMEA-THTEA

Kimler Katılmalı : Kalite Yönetim Sistem kurmakta olan veya mevcut sistemlerini geliştirmek isteyen, - ürün tasarımı yapan - otomotiv firmalarının ilgili personeli ve yöneticileri Neden : ISO/TS 16949 Teknik Spesifikasyonu, Ford, Chrysler ve General Motors tarafından tanımlanmış QS 9000, Fransız EAQF, Alman VDA ve İtalyan ANFIA Otomotiv Standartlarının gerekliliklerini karşılayacak şekilde oluşturulmuştur. 1999 yılında QS 9000 temeli üzerine ek zorunluluklarla inşa edilmiş olan standart, ISO 9001:2000 ve 2008 revizyonlarını takiben 2002'de ve 2009'da revize edilmiştir.

Ulusal veya bölgesel standartlar arasında farklılıkları entegre etmeyi, mükerrer denetleme, belgeleme uygulamalarını ortadan kaldırmayı amaçlayan ISO/TS 16949 dünya otomotiv ana sanayi firmalarının büyük çoğunluğunca kabul görmektedir.

Aşağıda detayları verilen seminerlerle, katılımcılara Kalite kavramından yola çıkarak Kalite Sistemine ve Toplam Kalite Yönetimine giden yola otomotiv spesifik Kalite Yönetimi kavramlarıyla bir bakış açısı kazandırabilmek, katılımcı bir ortamda deneyimlerin paylaşımı ile seminer sonunda katılımcıların kendi sistemlerini geliştirebilmeleri için yol haritasına sahip olmaları hedeflenmektedir. Kazanımlar : Kalite / Kalite Sistemi / Toplam Kalite Yönetimi, Süreç / Süreç Yaklaşımı, Ürün Özellik Sınıflandırması, Proaktif Ürün Tasarımı – Yönetimi, FMEA nedir, Çok Fonksiyonlu Ekip Çalışması, Sistem / Ürün / Proses Analizi, Olasılık – Şiddet – Tespit Edilebilirlik, Risk Öncelik Göstergesi, Düzeltici / Önleyici Faaliyetler – Yaygınlaştırma – Geri Besleme Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.