İletişimde Mucize Mümkün mü?

Kimler Katılmalı : Toplumsal ilişkilerine yatırım yapmak isteyen bireyler, Takım çalışması ve dayanışmayı geliştirmek isteyen kurum çalışanları, Kişiye özel yönetim yaklaşımı geliştirmeyi hedefleyen yöneticiler Neden : İnsanların birbirinden farklı iletişim stilleri vardır. Kendinizin ve çevrenizin stili iletişiminizi belirler. Toplumun %75’i sizden farklı iletişim tarzına sahiptir. Farklılıklar ancak onları anlamlandıramadığımızda bir sorun oluşturur, her kişi farklı yönleriyle değerli bir katkıda bulunur. Etkin iletişimin anahtarı, kendinizi ve çevrenizdekileri tanıyarak iletişimi kolay hale getirmekten geçiyor. Kazanımlar : Aynı testi iyi tanıdığınız kişiler için doldurarak hangi tarza sahip olduklarını tahmin edebilirsiniz.
İhtiyaç duyduğunuz bir yaklaşıma sahip kişinin işbirliğini davet edebilirsiniz.
Anlamlandıramadığınız bazı davranışların tarzının bir parçası olduğunu fark edebilirsiniz.
Bir takım kuruyorsanız farklı tarzlardan temsilcilerin olmasına izin verin, sinerji yaratma fırsatı artacaktır.
Zor anlaşan takımlara test yaptırarak farklı tarzlar konusunda farkındalık yaratabilirsiniz ve hoşgörüyü teşvik edebilirsiniz.
Hepsi aynı tarzda yoğunlaşmış bir takımınız varsa farklı bir iki kişi baskı altında kalabilir, dikkat etmeniz gereken alanı görebilirsiniz. Süre : 1 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.