Motivasyon

Kimler Katılmalı : Her düzey yönetici ve çalışanlar. Neden : Motivasyon ile ilgili genel kabul görmüş varsayımları tartışarak, her katılımcının kendi varsayımını ve gerçekte nasıl motive olduğunu fark etmesini ve bunu model olarak yaşamının diğer alanlarına transfer edebilmesini sağlamak.

Zaman, performans, sosyal yaşam vb. unsurların yarattığı baskı ve stres altında kendimizi ve ekibimizi motive etmenin yollarının keşfedilmesi. Kazanımlar : Motive edici / kırıcı unsurların belirlenmesi, Kendimizi / başkalarını motive etmenin yollarının belirlenmesi, Zaman & Stres Yönetiminde ipuçlarının belirlenmesi, Maddi teşviklerin analiz edilmesi, Alışkanlıklarımızın motivasyon üzerindeki etkilerinin belirlenmesi, Liderlik tarzı ile motivasyon arasında ilişki kurulması, Etkin yönetim becerileri, Zaman & Stres Yönetim becerileri, Değişime açıklık Süre : 2 gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.