Stok Yönetimi

Kimler Katılmalı : Planlama, Satınalma, Depo, sevkiyat, Üretim ve Lojistik bölümü çalışanları Neden : Stokların etkin bir şekilde yönetilmesi işletmenin kârlılık ve verimliliğine önemli etkileri olan bir konudur.

Etkili stok yönetiminin yapılmıyor olması lojistik, planlama ve üretim süreçlerinin aksamasına ve dolayısıyla müşteri memnuniyet ve sadakatinin kaybına yol açacaktır. Başarılı uygulanan stok yönetiminin doğal bir sonucu olarak maliyetler düşecek, verim arttırılacak ve kapasite hesaplaması ile planlama süreçlerinin etkinliği sağlanacaktır.

Bu eğitimde müşteri hizmet düzeyini düşürmeden optimal düzeyde stok bulundurmanın temel yaklaşım ve yöntemleri açıklanacaktır. Kazanımlar : Optimal düzeyde stok bulundurmanın temel yaklaşım ve yöntemlerinin öğrenilmesi, Stok Yönetimi'nin etkin şekilde uygulama yöntemlerinin kazandırılması, Stok Yönetimi'nin işletmenin karlılık ve verimliliğine katkılarının kavranılması Süre : 2 Gün


İletişim Kaydı

Hizmetlerimiz ile ilgili düzenli bilgi almak ve E- Bülten aboneliği için lütfen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doğru olarak giriniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacağız.